pijl

ADRES

Brugstraat 29
1775 BC Middenmeer
tel. 0227-501696

info@zeilmakerijbraak.nl


ma: gesloten
Di t/m Vr: 7.30-12.30 en 13.00-16.30
Za: 10.00-16.00

Multishade & Duoroll

Collectie
De collectie is afgestemd op de hedendaagse trends op woongebied. De Multishade is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Kortom, speel met licht en schaduw zoveel als u wilt! 

Uitvoering
De Multishade en Duoroll gordijnen zijn te verkrijgen in vier modellen. Het Ultimate design systeem, een ronde elegante gesloten cassette een compacte cassette of met een montageprofiel. De Multishade wordt aangeboden in 3 verschillende baanbreedtes, de Classic, Big en Small en is verkrijgbaar in een 40-tal verschillende stoffen en kleuren. Naast de standaard polyester stoffen zijn er ook een aantal verduisterende en vlamvertragende (FR) polyester stoffen beschikbaar. 

Bediening
De Multshade en Duoroll gordijnen zijn leverbaar met kunststof kettingbediening voor alle modellen en elektische bediening voor de standaard modellen en het model met montageprofiel.

Systeem kleuren
Afhankelijk van het model zijn de systemen leverbaar in de kleuren wit, crème, rvs-look, aluminium, bruin of zwart. 

Toepassing
De Multishade en Duoroll gordijnen kunnen alleen op rechte raamsituaties worden toegepast.

 Zeilmakerij Braak 2021.
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.